tag:blogger.com,1999:blog-4740824199915589938.post2576532128810578974..comments2023-08-15T02:31:45.062-07:00Comments on jedzeniowcy: kotlety z ryżuKasiahttp://www.blogger.com/profile/02847068363216606743noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4740824199915589938.post-91145395253402732032011-09-01T00:25:06.820-07:002011-09-01T00:25:06.820-07:00Można je piec, tylko przed włożeniem do piekarnika...Można je piec, tylko przed włożeniem do piekarnika trzeba obtoczyć kotlety w oleju lub oliwie. Wtedy zrobi się chrupka skorupka, a w środku będą miękkie.Kasiahttps://www.blogger.com/profile/02847068363216606743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4740824199915589938.post-55212853539587291042011-08-31T04:58:06.803-07:002011-08-31T04:58:06.803-07:00czy z piekarnika też bedą takie smakowite?
unikam ...czy z piekarnika też bedą takie smakowite?<br />unikam smażenia i przez to kotletów:(<br />z piekarnika takie suche mi wychodza:(Pinkahttps://www.blogger.com/profile/04205538429975731680noreply@blogger.com